MAKARONI AR SIERU (MAC AND CHEESE)

MAC AND CHEESE

Svars :0.12kg
Pieejams

Klasiska ‘Mac & Cheese’ recepte, kas pagatavota cepeškrāsnī un pēc tam liofilizēta. Ēdiena pamatkomponteti ir makaroni un krēmīga mērce ar parmezāna sieru.

SASTĀVDAĻAS: pasta 65% (cieto KVIEŠU manna, ūdens); SIERA MĒRCE 45%(kausētais SIERS (VĀJPIENS; BIEZPIENS; SALDAIS krējums; emulģējošie sāļi: nātrija fosfāts, difosfāti, polifosfāti; sausās SŪKALAS; sausais VĀJPIENS), SIERS; KVIEŠU milti; kartupeļu ciete; sāls), SIERS CIETAIS 10%. Produkts tiek ražots un iepakots uzņēmumā, kurā tiek gatavoti produkti, kas satur OLAS, SOJU, PIENU, SELERIJU, SINEPES, SEZAMU, GRAUDAUGUS.

8,20 €
made in LV

Uzturvērtība vienā porcijā (120 g)

2115 kJ / 504 kcal
25.0 g
23.0 g
65.9 g
5.5 g
19.0 g
1.5 g
3.8 g

Uzturvērtība uz 100g

1763 kJ / 420 kcal
20.9 g
19.3 g
54.9 g
4.6 g
15.7 g
1.3 g
3.2 g
';